Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mamioson taianomainen

Laventeli

Keskiviikko 17.11.2021 - Kirj. Camilla Valkama

Merry meet!

Hei vaan ihmiset! Mamioson taianomaisesta tuotesarjasta on juuri ilmestynyt ihana laventelisuihke Harmonia. Tuonpa inspiroimana päätin kirjoittaa hieman laventelista, tuosta iki-ihanasta kasvista. Itselläni se kuuluu suosikkikasveihini monesta syystä: se on kaunis, ihanan tuoksuinen, monikäyttöinen ja taianomainen. 

Keittiönoidat tietävät, että laventelia kannattaa kasvattaa itse, jotta sitä on aina saatavilla. Voihan tuo olla hieman ranttu viihtymään sisällä, varsinkin jos huoneilma on kuivaa, mutta jos onnistut laventelia kasvattamaan niin mahtavaa, sinulla on oikea aarre käsissäsi!

Laventelihan käy mausteeksi vaikka mihin leivonnaisiin, makeisiin ja ruokiin. Laventelitee on erinomaisen makuista ja sitä suositellaan rauhoittumiseen tai ennen nukkumista. Lisäksi laventeli passaa esim. pesuaineisiin, saippuoihin, kuivatettuna pusseihin mitkä voi laittaa vaatekomeroon/laatikoon, kylpyvesiin, öljynä hierottuna kolottaviin lihaksiin, päänsärkyyn, haavoihin, jne.jne. Senkun huiskit sitä minne mieli tekee.

Ja kun ollaan mamioson taianomaisessa blogissa on ehdottomasti käsiteltävä laventelin taianomaisia ominaisuuksia! Iloa ja Yllätyksiä-verkkokaupassa tarjolla oleva laventelisuihke Harmonia on todellinen monityökalu: tällä suihkeella teet vaikka mitä; rauhoitat tilan jossa olet, harmonisoit taianomaisia välineitäsi, luot sänkysi ympärille rauhoittavan, levollisen tuoksun, stressaantuneena helpotat oloasi ja työsi äärellä luot rauhaa. 

Tuo tilan rauhoittaminen ja taianomaisten välineiden harmonisoiminen on hyvin suotavaa kun taikahommien kanssa puuhastelee. Nimittäin levoton, rauhaton mieli ei ainakaan auta sinua saamaan aikeitasi paremmin liikkeelle. Oletko joskus miettinyt kun ei taika pure sitten millään? Kyse voi olla liian hajanaisesta energiasta, jolloin ei vaan pysty keskittymään tarpeeksi, tai on liian hätäinen. Laventeli on erinomainen harmonisoija ja tuo ihanan levollisuuden ja kauneuden mukanaan.

Ja onpa laventelissa vielä hieman romantiikkaakin avittavia ominaisuuksia. Haluatko vietellä jonkun? Ruusu ei ole ainoa vaihtoehto, muista myös laventeli! Ja kun ripustat laventelinipun etuovesi ulkopuolelle pysyvät pahat henget loitolla, uskotaan.

Laventeli on todellinen luonnon ihme :)

Merry part and Merry meet again!

Taianomaisin terveisin Camilla

Kommentoi kirjoitusta.

Näin teet 31.10. suojausloitsun

Tiistai 26.10.2021 - Kirj. Camilla Valkama

Merry meet!

Samhain / Halloween / Kekri lähestyy ja sehän on erittäin oivallinen aika kaikenmaailman mystisiin puuhiin :)

En voi varmaan tarpeeksi korostaa, että henkisyys on jokaisen oma henkilökohtainen asia ja tapa toimia ja ei ole syytä pelätä että et osaa olla/tehdä oikein, tai että pitäisi vähintään olla kolmannen asteen vihkiytynyt noita jotta voisi viettää taianomaista elämää. Myöskään ei tarvitse olla mitenkään erityisen henkinen ihminen voidakseen iloitella taianomaisten juttujen parissa. Taianomainen elämä on kaikkien mahdollisuus ja elämän sulostuttaja ja tee kuten oikeaksi tunnet!

Tässä neuvoksi ja opiksi nimenomaan 31.10. tehtävä suojausloitsu itsellesi ja läheisillesi. Voit tehdä sen yksin tai yhdessä läheistesi kanssa.

Voit olla takkatulen ääressä tai sytytä punainen kynttilä, ota lisäksi mukaan sypressin, seetripuun tai männyn neulasia tai hieman kuivattua salviaa tai rosmariinia.

Istu/istukaa takan/kynttilän ääreen ja sano/sanokaa ääneen: "Tämä on se aika vuodesta kun vanhat tulet kuolevat ja uudet sytytetään jotta elämä voi uudistua".

Ripottele/ripotelkaa kukin vuorollanne hieman neulasia tai yrttejä liekkeihin ja sanokaa: "Ei ole katumusta vanhan kuolemisesta, koska tulee uusi aika ja loistaa kirkkaasti".

Nimeä/nimetkää kukin ääneen jokin suru tai katumus menneestä vuodesta ja sen jälkeen sammuttakaa tuli. Sitten sytyttäkää tuli uudelleen ja sanokaa: " Vanhasta tulee uutta, kuolemasta syntymää ja rappeutumisesta kasvua".

Ripotelkaa loput neulaset/yrtit tuleen ja sanokaa: "Kun vuosi vaihtuu ei ole kaipuuta vanhoihin voittoihin ja niinpä nimeämme tulevaisuuden toiveemme".

Tämän jälkeen sano/sanokaa äänen jotain mitä haluatte tulevan vuoden aikana saavuttaa.

Tämän jälkeen tuli saa palaa itsekseen loppuun. Toki kynttilän voi myös sammuttaa jos sen ei ole mahdollista antaa itsekseen palaa loppuun.

Kas näin, helppo ja mukava rituaali jolla saat luotua erityisen, taianomaisen hetken itsellesi (ja läheisillesi) sekä onhan myös niin, että kun todella miettii mistä tahtoo päästää irti ja mitä tahtoo saavuttaa, niin sitä todennäköisemmin voi onnistua aikeissaan ja toiveissaan.

Merry part and merry meet again!

Taianomaisin terveisin Camilla

Kommentoi kirjoitusta.

Merry meet!

Perjantai 22.10.2021 - Kirj. Camilla Valkama

Hei hyvät ihmiset! Merry meet!

Merry meet, tuo wiccalainen tervehdys on sopinut hienosti myös omaan sananparteeni vaikka en wiccalaisuutta sellaisenaan edustakaan. Merry meet ystävät - tutustutaan!

Oma taustani taianomaisten ja mystisten asioiden parissa juontaa juurensa aina 80-luvulle kun olen ihan ensimmäiseksi löytänyt astrologian. Se oli rakkautta ensi lukemalta! Tuon jälkeen olen yli kolmenkymmenen vuoden ajan sivistänyt itseäni kaikella parapsykologiasta okkultismiin, noituudesta numerologiaan. 

Katsoisin olevani hyvin avarakatseinen ihminen, joka toteuttaa omaa itseään ja omia kiinnostuksen aiheitaan vapaasti ja suo saman myös muille. Erilaisuus ja monimuotoisuus on mielestäni suuri rikkaus, kaikenmoista tarvitaan. En välitä lokeroinneista, minun ei ole tarpeellista myöskään itseäni mihinkään tiettyyn kategoriaan survoa. Toivoisin että ihmiset löytäisivät vapauden olla omia itsejään, ainoastaan toisten vahingoittaminen on mielestäni ei-toivottua käytöstä. Koen myöskin että kaikenlainen positiivinen ja rakentava antaa niin paljon enemmän kuin negatiivinen ja tuhoava.

Olen muutaman vuoden ajan pyörittänyt kauppaani Iloa ja Yllätyksiä. Aluksi minulla oli myös kivijalkakauppa Kemissä, mutta päätin tämän vuoden puolella keskittää kaupan toiminan kokonaan verkkoon, mitä nyt kaupan varasto on sellainen jolta voi tilatessaan myös ostoksia hakea.

Perusajatukseni Iloa ja Yllätyksiä-kauppaa perustaessani on ollut tarjota ihmisille henkisiä ja taianomaisia tuotteita, sekä kaikenlaista muutakin mikä nyt on milloinkin sattunut haaviini tarttumaan. Olen myös wakaa wanhan tawaran ystävä, niinpä päätin ottaa myös sekalaisten vanhempien ja käytettyjen tavaroiden myynnin osaksi kauppaani.

Nyt olen ajatellut laajentaa henkisten ja taianomaisten tuotteiden tuomista kauppani valikoimaan ja olen päättänyt myös alkaa valmistaa tuotemerkkini Mamioson alla monenlaisia henkisiä tuotteita. Tarkoituksena on valjastaa tuoteperheen ensimmäiset osat marraskuun aikana. 

Luvassa on ensi alkuun ainakin rituaalikynttilöitä, noitapulloja, tee itse-pakkauksia mystiseen makuun, Mojo-pusseja ja suihkeita. Nämä käyvät hyvin esim. arjen taikuuteen ja tärkeämpiinkin rituaaleihin. Oletpa siis vakaa uskova, harrastelija tai vaikka ihminen joka ei edes ole esim. noituuden, okkultismin, mystiikan ym. kanssa tuttu, niin tuotteeni sopivat sinulle. Näkisin olennaisimpana asiana intuitiivisen tunteen siitä mikä sinua kiinnostaa, mikä vetää puoleensa.

Taianomaisuus ja henkisyys on melko tavallinen asia ihmisten elämässä, miettipä sitä tai ei. Kuka meistä on puhaltanut synttärikakun kynttilät ja toivonut, koputtanut puuta kun on sanottu ääneen jotain minkä ei haluaisi toteutuvan, pohtinut uniaan, lukenut päivän horoskoopin, rukoillut, pohtinut deja vu-tunnetta, kokenut yhteenkuuluvuuden tunnetta, saanut puhelun siltä jota juuri ajatteli ym.ym. Ihan perusjuttuja. Ja sitten on tietysti ihmisiä joita henkisyys ja taianomaisuus koskettaa ihan tietoisella aikeen tasolla, jolloin näitä asioita toteutetaan ehkä erityisenä osana elämää, ehkä uskontona, ehkä elämäntapana.

Tärkeintä lienee, että olet onnellinen elämässäsi ja koet todella voivasi olla oma itsesi ja tulla sellaisena myös hyväksytyksi. Siispä toivon suvaitsevaisuutta ja armeliaisuuttakin ihmisten välille. Itse en koe, että on vain yksi totuus tai että minun totuuteni on kaikille sama. Kun ei tarvisi väitellä, riidellä, sotia siitä kuka oikein on oikeassa, voisi aikaa jäädä jännempiinkin juttuihin. Ja rauha ja hyvä tahto ihmisten välillä - utopiaako? Haluaisin kuitenkin siihen uskoa.

Tässä pieni päänavaus minun suunnaltani. Päätin aloittaa tämän blogin, jotta voin kirjoittaa kaikesta mikä milloinkin on sen arvoista. ja tietysti puffaan tuotteitani :) 

Rentouttavaa talven alkua kaikille!

Merry part and merry meet again!

Parhain terveisin Camilla / Mamioso

Kommentoi kirjoitusta.