Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mamioson taianomainen

Tienristeykset

Tiistai 21.6.2022 - Kirj. Camilla Valkama

Kun elämässä ollaan valinnan edessä, kuvataan sitä usein siten, että ollaan tienristeyksessä. Astutaan ikään kuin yhdeltä tieltä toiselle. Maagisessa ajattelussa tienristeykset ovat myös siirtymistä tai siirtämistä asiasta tai olotilasta toiseen. Tässä artikkelissa käsittelen fyysisiä tienristeyksiä noituuden näkökulmasta ja vinkkaan miten niitä voi vähällä vaivalla hyödyntää.

Tienristeyshän on paikka, jossa tie haarautuu useammaksi tieksi. Yleensä tienristeykset ovat kolmen tai neljän tien haarautumispaikkoja. Hoodoossa tie, mikä jakautuessaan muodostaa ristin (X) on oleellinen. Noituudessa teiden risteämispaikkojen katsotaan olevan tärkeitä ja taianomaisia paikkoja. Niitä on jo aikoja sitten käytetty erilaisiin tarkoituksiin ja aikeet lienevät usein olleet hyvään tähtääviä. Toisaalta usean maan historiassa ja mytologiassa löytyy kertomuksia siitä, miten tienristeyksiä on käytetty esim. itsemurhan tehneiden tai rikollisten hautapaikkoina, tai ne ovat olleet paikkoja, joissa on voinut saada yhteyden esimerkiksi paholaiseen.

Tienristeys on kuin paikka kahden maailman välillä. Se voi olla pyhä paikka, jossa voidaan päästä kosketuksiin henkien tai muiden yliluonnollisten asioiden kanssa. Myöskin risteys on monella tapaa erityinen paikka, koska se on jossain asioiden tai paikkojen välissä, eli sellaisenaan puhdas ja vapaa mistään tietystä suunnasta.

Joillekin tienristeys on erityinen paikka, jossa voi vahvistaa kykyjään. On mentävä yksin tienristeykseen puolen yön aikaan tai juuri ennen auringonnousua, tehtävä sitä mihin vahvistusta haluaa (esim. jos haluat kehittyä muusikkona soita sitä instrumenttia missä haluat loistaa tai laula jos olet laulaja) ja siten saa itselleen ja taidoilleen lisäpontta.

Tienristeys voi myös olla voimallinen paikka suorittaa maagisia rituaaleja. Koska se on taianomainen paikka, voit odottaa loitsujesi ja rituaaliesi olevan vahvoja. Myöskin tienristeys on hyvä paikka mihin voi jättää rituaaleista syntynyttä ”jätettä” (kynttilävahaa, vettä, tuhkaa, yms.) tai jos uskot jonkun esineen olevan kirottu; vie se tienristeykseen ja hautaa sinne.

Uskotaan, että koska tienristeys on keskellä ”ei mitään”, niin sinne jätetyt pahat asiat eivät sieltä myöskään pääse pois ja näin pystyt vapautumaan haitallisista tekijöistä turvallisesti. Täten myös arkiset huolet on hyvä heittää tienristeykseen. Voit esim. kirjoittaa huolesi paperille ja sen sitten polttaa tienristeyksessä.

Muinainen kreikkalainen jumalatar Hekate on mm. tienristeysten jumalatar. Hekatehan on monille tärkeä jumalatar ja yhteistyökumppani ja tienristeysmagiassa erityinen. Koska Hekate näkee menneeseen, nykyiseen ja tulevaan on häneltä hyvä kysyä neuvoa. Kolminaisuus mikä Hekateen yhdistyy esimerkiksi kolmen kuun vaiheen hallinnan kautta, tulee ilmi myös tienristeyksessä mikä jakautuu kolmeen tiehen, ajatellaan, että tiet johtavat kaikkialle, kaikki on mahdollista.

Kaikki elementit ovat noituudessa tärkeitä ja maan elementti liittyy erityisesti tienristeyksiin. Jos haluat tehdä tienristeystaikoja vaikkapa kotonasi, voit kerätä maata/multaa/hiekkaa/soraa/kiviä tienristeyksestä mukaasi ja hyödyntää sitten tätä voimallista ainetta. Tee näin: Mene sellaiseen tienristeykseen, joka ei ole se aivan eniten käytössä oleva risteys. Suosi jotain hieman syrjäisempää paikkaa. Kerää maata jokaisen risteyksestä lähtevän tien varrelta. Kun olet kerännyt tarpeeksi heitä kuhunkin paikkaan mistä maata otit kolikko, eli kolmen tien risteykseen kolme kolikkoa, neljän tien risteykseen neljä, jne. Se toimii ikään kuin maksuna ottamastasi. Kerää maa kannelliseen astiaan. Voit sitten käyttää tätä maata rituaaleissasi niin kuin parhaaksi katsot, erityisesti se on hyvää sellaisiin rituaaleihin, missä teet valintoja siitä mihin suuntaan haluat lähteä.

Ole luova, tee sellaista tienristeysmagiaa mikä sinua puhuttelee. Ehkäpä voit löytää jonkin juuri sinulle erityisen risteyksen, ehkäpä mieleesi nousee nyt jokin tietty hieno risteys mihin olet aina jotenkin kiinnittänyt huomiota. Voit huomata miten erityinen paikka tienristeys voi olla. Joskus kun kuljet tienristeyksen poikki voit heittää ajatuksen valintojen suuntaan. Kuten valitset tien mille menet, teet myös valintoja elämäsi suhteen. Jos olet eksyksissä, kysy neuvoa, jaa ajatuksiasi. Muista, että aina vastaukset eivät tule heti tai eivät ole helppoja löytää. Mutta luota itseesi! Pidä langat omissa käsissäsi! Elämäsi ja valintasi ovat sinun! 

Onnellisia ylityksiä!

Kommentoi kirjoitusta.

Uuden vuoden taikoja

Keskiviikko 29.12.2021 - Kirj. Camilla Valkama

Merry meet!

Tapaamme vuoden vaihtumisen kynnyksellä ja ajattelin, että jotta vuoden vaihtuminen olisi mahdollisimman kiva, niin voisi olla hauskaa vähän katsastaa uuden vuoden taikoja. 

Ensinnäkin uudenvuodenaattona lattia tulisi lakaista ovelta perälle, jotta onni kohtaisi taloa. Lisäksi myös kehon puhtaus on tärkeää ja uudenvuodenaattona onkin ollut tapana saunoa ja "pestä vanhan vuoden lika pois". Muun muassa Meksikolaisen, Bolivialaisen ja Brasilialaisen uskomuksen mukaan sillä minkä väriset alushousut vetää vuoden vaihtuessa päälleen on merkitystä: punaiset = rakkautta, keltaiset = rahaa ja onnea, valkoiset = rauhaa.

Tinan valaminen on kuulunut meillä uudenvuodenaaton perinteisiin, jos ei voi valaa tinaa niin sen sijaan voi käyttää vaikka sokeria, mehiläisvahaa tai steariinia.

Onnen turvaamiseksi ensimmäinen tina oli aikoinaan tapana valaa haltijalle tai tontulle, sen jälkeen sitten talonväelle ja mahdollisille vieraille, voipi tinan valaa myös vaikka lemmikille, yritykselle tai ihan mille asialle vain haluaa ennustaa.

Perinteisiä symboleja on esim.

Laiva:  matka tai onnellinen vuosi

Kukka: ihailija

Lintu: onnea

Avain: yhteiskunnallinen nousu

Lohikäärme: tarvitset itsehillintää

Enkeli tai Hevonen: hyvä enne

röpölä tinan pinnassa: rahaa

Ja jos haluatte pian häät taloon, niin viekää tinan valuvesi kolmen tien risteykseen.

Toinen kiva ennustamistapa on kahvikupeista ennustaminen. Toki voit ennustaa ihan perinteisesti teenlehdistä tai kahvinpuruista katsoen, tai sitten seuraavalla tavalla:

Aseta pöydälle 7–12 kahvikuppia nurin päin. Etsi yhtä monta erilaista esinettä ja päätä, mitä ne symboloivat. Piilota esineet kuppien alle ja sekoita kupit. Nosta sitten kolme kuppia. Kuppien alta paljastuneet esineet ennustavat seuraavan vuoden tapahtumia. Jotkut uskovat, että ensimmäinen kuppi symboloi alkuvuotta, toinen kuppi keskivuotta ja kolmas kuppi loppuvuotta, toiset taas uskovat, että symbolit kuuluvat kaikenkaikkiaan tulevaan vuoteen.

Esimerkkejä esineiden symboliikasta:

avain: muutoksia

pikkutalo: uusi koti

kolikko: rikastumista

noppa: onnea

neula: sairautta

punainen lanka: rakkautta, iloa

musta lanka: surua

sormus: häät tai kihlajaiset

leivänpala: työtä

tutti/nukke: perheenlisäystä

matkalippu: matka

havu: hautajaiset

Sitten vielä pari käytännöllistä vinkkiä. Puolenyön aikana on ollut tapana avata ikkuna, jotta vanha vuosi pääsee pois ja uusi vuosi sisään. Keskiyöllä kannattaa myös ajatella hyviä ajatuksia ja tehdä lupauksia. Lisäksi kannattaa hakeutua ilotulituksen äärelle tai muuten metelöidä, sillä metelin ajatellaan karkoittavan pahoja henkiä pois ja tuovan hyvää onnea.

Vaikka suurin osa uudenvuoden ennusteista ja hyvän onnen teoista ajoittuukin aattoon, niin ei sovi unohtaa uudenvuodenpäivääkään. Se miten vuoden ensimmäisen päivän viettää määrittää koko tulevaa vuotta. Esim. jos laiskottelet, niin sitten laiskotelet koko vuoden, jos olet iloisella mielellä, niin sitten olet iloisella mielellä koko vuoden jne.

Kreikalaisen perinteen mukaan syödään uudenvuodenpäivänä Pyhän Basilin nimikkokakkua Vasilopitaa. Kakkuun on piilotettu kolikko, jonka löytäjä voi olla varma, että tuleva vuosi on erityisen onnekas. Vähän kuin joulupuuro ja manteli, mutta kakkua - nam! 

Tässäpä yksi resepti:

• 4 kuppia jauhoja
• 2 rkl leivinjauhetta
• 1 ¾ kupillista sokeria
• 1 kuppi voita, pehmennetty
• 1 ½ kuppia appelsiinimehua
• 1 rkl appelsiininkuori
• 1 tl vaniljasokeria tai vaniljaesanssia
• 3 munaa
• tomusokeria
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 175 - 200 asteeseen uunista riippuen.
2. Vuoraa esim. irtopohjavuoka (halk. n. 22-25cm) leivinpaperilla ja voitele reunat.
3. Vaahdota sokeri ja voi.
4. Lisää appelsiinimehu, vanilja ja appelsiinin kuori - sekoita sähkövatkaimella noin 2 minuuttia.
5. Vatkaa munat pienessä kulhossa ja lisää voiseokseen ja sekoita vielä 2 minuuttia.
6. Sekoita toisessa kulhossa jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaseokseen ja sekoita 2 minuutin ajan. Jos lisäät kolikon taikinaan, lisää se nyt.
7. Kaada taikina (paksua) pannuun, tasoita yläosa lastalla.
8. Paista uunissa noin 45-60 minuuttia. Tarkista kypsyys esim. tulitikulla tai hammastikulla kakun keskeltä.
9. Poista uunista ja anna jäähtyä.
10. Kumoa kakku ylösalaisin tarjoiluastialle. Ripottele päälle tomusokeria, kuvioi tai koristele esim. manteleilla tai rusinoilla tai tee sapluunassa vuosiluku tms. Voit myös kuorruttaa kakunsokerikuorrutuksella.  
(Lähde: https://www.facebook.com/MatkaPaletti/posts/2757948897581946/)

Jos ei halua tuota kakkua väsätä, niin varmasti joku muukin resepti käy, tai vaikka ihan valmiskakku johon kolikon sujauttaa, sitten vain katsomaan kenelle onni napsahtaa. Tarkkana sitten ettette lohkaise hammasta!

Toivotan kaikille ihanaa vuoden vaihdetta ja vielä ihanampaa ja onnekkaampaa tulevaa vuotta 2022!

Merry part and merry meet again!

Iloisin uudenvuodenterveisin Camilla

Kommentoi kirjoitusta.

Elementit

Perjantai 10.12.2021 - Kirj. Camilla Valkama

Merry meet!

Tällä kertaa ajattelin hieman käsitellä niinkin arkista aihetta kuin elementtejä ja niiden perusmuotoista kohtaamista, ja nimenomaan klassisia länsimaisia elementtejä eli tulta, ilmaa, maata ja vettä. Tietysti nämä elementit ovat erittäin olennainen osa arkielämäämme. Tarvitsemme kaikkia neljää ihan perusjuttuihin. 

Mutta onpa näillä elementeillä myös vankka mystinen ja henkinen merkityskin. Elementit koskevat monia esim. horoskoopin kautta; minkä elementin tähtimerkki sinulla on; sellainen perusta sinulla on. Tarot-korteissa nämä elementit esiintyvät myös: Sauvat - tuli, Maljat - vesi, Miekat - ilma, Lantit - maa. Ja erilaisissa luonnonuskoissa, noituudessa yms. elementtejä käytetään monien rituaalien perustana tai osana. Voi olla helppoa työskennellä käsin kosketeltavien elementtien parissa, sellaisten mitkä ovat aistittavissa niin monin eri tavoin.

Nämä elementit ovat hyvin tavallinen osa meidän elämäämme. Useimmiten emme edes mieti niitä sen tarkemmin. Laskemme vettä hanasta, kävelemme tienlaitaa, sytytämme kynttilän, hengitämme raikasta pakkasilmaa. 

Vasta kun meillä on juhlan aika tai olemme henkisessä tai hengellisessä toiminnassa otamme elementit juhlaviksi osiksi toimiamme ja annamme niille erityisiä rooleja. 

Miten siis voimme tietoisesti ottaa yhteyden jokaiseen näistä arvokkaista ja rakkaista elementeistä? Siihen et edes tarvitse erityisen paljon aikaa tai vaivannäköä, olennaisinta lienee, että muistat joskus kiinnittää huomiota siihen mitä teet, tai teet asioita tietoisemmin. Mindfulness on sana jota jotkut käyttävät tietoisesta läsnäolosta, mutta ei sinun tarvitse alkaa lukemaan oppikirjaa mindfullnessista, riittää kun olet läsnä itsessäsi, omassa hetkessäsi, siellä missä kuljet, siinä mitä teet ja kenen kanssa teet. 

Tiedätkö sen tunteen kun keskustelet jonkun kanssa ja sinusta tuntuu siltä, että sinua ei ihan kuunnella? Keskustelukumppanisi voi vaikkapa tuijottaa puhelintaan ja heittää suuntaasi hajamielisiä joo-kommentteja.

Mieti nyt hetkeä kun olet jonkun elementin äärellä; veden, tulen, ilman tai maan. Miten läsnä sinä olet? Onko sinunkin kädessäsi puhelin, huitelevatko ajatuksesi jossain muualla, onko sinun vaikeaa keskittyä, kiinnitätkö edes mitään huomiota siihen mitä teet?

Tarkoitukseni ei ole missään nimessä teilata puhelimen tuijottelua tai hajamielistä oloa, niillekin on oma aikansa. Eikä siinäkään ole mitään vikaa jos ei halua kohdata elementtejä sen kummemmin, pystyt aivan hyvin nauttimaan niistä kuitenkin.

Mutta jos haluat todella olla kosketuksissa jonkun asian kanssa, sinun on silloin oltava oikeasti läsnä ja kohdistettava huomiosi siihen asiaan minkä äärellä olet. Ja koska tämän kirjoituksen tarkoitus on hieman vinkata miten voit kohdata eri elementtejä ihan perusarjessasi niin tässäpä pari ideaa:

Maa: kävele paljain jaloin ulkona, työnnä kätesi multaan/hiekkaan, istuta siemeniä ja kasveja, käy puutarhassa, juokse, tanssi, käy kävelylenkillä, halaile vähän puuta ja havaitse miten vahvasti puu juurtuu maahan ja miten luotettava se on, tee hiekkalinna, tee lumienkeli, tee lumitöitä - maa antaa meille pohjan 

Ilma: vedä syvä henkäys ilmaa sisääsi, aisti ilman lämpötila ja kosteus, haista, puhalla saippuakuplia, lennätä leijaa, tutkaile miten taidokkaasti linnut kaartelevat taivaalla, pidätä hetki hengitystä ja sen jälkeen hengitä taas - olet elossa

Vesi: ui, vietä aikaa veden äärellä - uimahallissa, rannalla, veneessä, vesisateessa, suihkussa, juo lasi kylmää vettä, hypi vesilätäkössä, pese koira, tunne miten vesi puhdistaa ja virkistää

Tuli: sytytä nuotio, takka tai kynttilä, heiluta tähtisädetikkua, vie kynttilä hautausmaalle, paista nuotiolla makkaraa, ihaile taitavaa tulennielijää, lämmittele tulen ääressä, kirjoita huonot muistot paperille ja polta sitten kirjoituksesi, anna tulen tehdä tehtävänsä ja uudistaa elämää...rits räts.

Toivotan antoisia hetkiä elementtien parissa! Tässä kirjoittaessa minun läsnäni ovat olleet elementit seuraavassa muodossa: vesi - pyykinpesukone jytää, maa - olen avojaloin, ilma - hengitän, tuli - ulkona palavat lyhdyissä kynttilät.

Merry part and Merry meet again!

Elementtiterveisin Camilla

Kommentoi kirjoitusta.

Laventeli

Keskiviikko 17.11.2021 - Kirj. Camilla Valkama

Merry meet!

Hei vaan ihmiset! Mamioson taianomaisesta tuotesarjasta on juuri ilmestynyt ihana laventelisuihke Harmonia. Tuonpa inspiroimana päätin kirjoittaa hieman laventelista, tuosta iki-ihanasta kasvista. Itselläni se kuuluu suosikkikasveihini monesta syystä: se on kaunis, ihanan tuoksuinen, monikäyttöinen ja taianomainen. 

Keittiönoidat tietävät, että laventelia kannattaa kasvattaa itse, jotta sitä on aina saatavilla. Voihan tuo olla hieman ranttu viihtymään sisällä, varsinkin jos huoneilma on kuivaa, mutta jos onnistut laventelia kasvattamaan niin mahtavaa, sinulla on oikea aarre käsissäsi!

Laventelihan käy mausteeksi vaikka mihin leivonnaisiin, makeisiin ja ruokiin. Laventelitee on erinomaisen makuista ja sitä suositellaan rauhoittumiseen tai ennen nukkumista. Lisäksi laventeli passaa esim. pesuaineisiin, saippuoihin, kuivatettuna pusseihin mitkä voi laittaa vaatekomeroon/laatikoon, kylpyvesiin, öljynä hierottuna kolottaviin lihaksiin, päänsärkyyn, haavoihin, jne.jne. Senkun huiskit sitä minne mieli tekee.

Ja kun ollaan mamioson taianomaisessa blogissa on ehdottomasti käsiteltävä laventelin taianomaisia ominaisuuksia! Iloa ja Yllätyksiä-verkkokaupassa tarjolla oleva laventelisuihke Harmonia on todellinen monityökalu: tällä suihkeella teet vaikka mitä; rauhoitat tilan jossa olet, harmonisoit taianomaisia välineitäsi, luot sänkysi ympärille rauhoittavan, levollisen tuoksun, stressaantuneena helpotat oloasi ja työsi äärellä luot rauhaa. 

Tuo tilan rauhoittaminen ja taianomaisten välineiden harmonisoiminen on hyvin suotavaa kun taikahommien kanssa puuhastelee. Nimittäin levoton, rauhaton mieli ei ainakaan auta sinua saamaan aikeitasi paremmin liikkeelle. Oletko joskus miettinyt kun ei taika pure sitten millään? Kyse voi olla liian hajanaisesta energiasta, jolloin ei vaan pysty keskittymään tarpeeksi, tai on liian hätäinen. Laventeli on erinomainen harmonisoija ja tuo ihanan levollisuuden ja kauneuden mukanaan.

Ja onpa laventelissa vielä hieman romantiikkaakin avittavia ominaisuuksia. Haluatko vietellä jonkun? Ruusu ei ole ainoa vaihtoehto, muista myös laventeli! Ja kun ripustat laventelinipun etuovesi ulkopuolelle pysyvät pahat henget loitolla, uskotaan.

Laventeli on todellinen luonnon ihme :)

Merry part and Merry meet again!

Taianomaisin terveisin Camilla

Kommentoi kirjoitusta.

Näin teet 31.10. suojausloitsun

Tiistai 26.10.2021 - Kirj. Camilla Valkama

Merry meet!

Samhain / Halloween / Kekri lähestyy ja sehän on erittäin oivallinen aika kaikenmaailman mystisiin puuhiin :)

En voi varmaan tarpeeksi korostaa, että henkisyys on jokaisen oma henkilökohtainen asia ja tapa toimia ja ei ole syytä pelätä että et osaa olla/tehdä oikein, tai että pitäisi vähintään olla kolmannen asteen vihkiytynyt noita jotta voisi viettää taianomaista elämää. Myöskään ei tarvitse olla mitenkään erityisen henkinen ihminen voidakseen iloitella taianomaisten juttujen parissa. Taianomainen elämä on kaikkien mahdollisuus ja elämän sulostuttaja ja tee kuten oikeaksi tunnet!

Tässä neuvoksi ja opiksi nimenomaan 31.10. tehtävä suojausloitsu itsellesi ja läheisillesi. Voit tehdä sen yksin tai yhdessä läheistesi kanssa.

Voit olla takkatulen ääressä tai sytytä punainen kynttilä, ota lisäksi mukaan sypressin, seetripuun tai männyn neulasia tai hieman kuivattua salviaa tai rosmariinia.

Istu/istukaa takan/kynttilän ääreen ja sano/sanokaa ääneen: "Tämä on se aika vuodesta kun vanhat tulet kuolevat ja uudet sytytetään jotta elämä voi uudistua".

Ripottele/ripotelkaa kukin vuorollanne hieman neulasia tai yrttejä liekkeihin ja sanokaa: "Ei ole katumusta vanhan kuolemisesta, koska tulee uusi aika ja loistaa kirkkaasti".

Nimeä/nimetkää kukin ääneen jokin suru tai katumus menneestä vuodesta ja sen jälkeen sammuttakaa tuli. Sitten sytyttäkää tuli uudelleen ja sanokaa: " Vanhasta tulee uutta, kuolemasta syntymää ja rappeutumisesta kasvua".

Ripotelkaa loput neulaset/yrtit tuleen ja sanokaa: "Kun vuosi vaihtuu ei ole kaipuuta vanhoihin voittoihin ja niinpä nimeämme tulevaisuuden toiveemme".

Tämän jälkeen sano/sanokaa äänen jotain mitä haluatte tulevan vuoden aikana saavuttaa.

Tämän jälkeen tuli saa palaa itsekseen loppuun. Toki kynttilän voi myös sammuttaa jos sen ei ole mahdollista antaa itsekseen palaa loppuun.

Kas näin, helppo ja mukava rituaali jolla saat luotua erityisen, taianomaisen hetken itsellesi (ja läheisillesi) sekä onhan myös niin, että kun todella miettii mistä tahtoo päästää irti ja mitä tahtoo saavuttaa, niin sitä todennäköisemmin voi onnistua aikeissaan ja toiveissaan.

Merry part and merry meet again!

Taianomaisin terveisin Camilla

Kommentoi kirjoitusta.

Merry meet!

Perjantai 22.10.2021 - Kirj. Camilla Valkama

Hei hyvät ihmiset! Merry meet!

Merry meet, tuo wiccalainen tervehdys on sopinut hienosti myös omaan sananparteeni vaikka en wiccalaisuutta sellaisenaan edustakaan. Merry meet ystävät - tutustutaan!

Oma taustani taianomaisten ja mystisten asioiden parissa juontaa juurensa aina 80-luvulle kun olen ihan ensimmäiseksi löytänyt astrologian. Se oli rakkautta ensi lukemalta! Tuon jälkeen olen yli kolmenkymmenen vuoden ajan sivistänyt itseäni kaikella parapsykologiasta okkultismiin, noituudesta numerologiaan. 

Katsoisin olevani hyvin avarakatseinen ihminen, joka toteuttaa omaa itseään ja omia kiinnostuksen aiheitaan vapaasti ja suo saman myös muille. Erilaisuus ja monimuotoisuus on mielestäni suuri rikkaus, kaikenmoista tarvitaan. En välitä lokeroinneista, minun ei ole tarpeellista myöskään itseäni mihinkään tiettyyn kategoriaan survoa. Toivoisin että ihmiset löytäisivät vapauden olla omia itsejään, ainoastaan toisten vahingoittaminen on mielestäni ei-toivottua käytöstä. Koen myöskin että kaikenlainen positiivinen ja rakentava antaa niin paljon enemmän kuin negatiivinen ja tuhoava.

Olen muutaman vuoden ajan pyörittänyt kauppaani Iloa ja Yllätyksiä. Aluksi minulla oli myös kivijalkakauppa Kemissä, mutta päätin tämän vuoden puolella keskittää kaupan toiminan kokonaan verkkoon, mitä nyt kaupan varasto on sellainen jolta voi tilatessaan myös ostoksia hakea.

Perusajatukseni Iloa ja Yllätyksiä-kauppaa perustaessani on ollut tarjota ihmisille henkisiä ja taianomaisia tuotteita, sekä kaikenlaista muutakin mikä nyt on milloinkin sattunut haaviini tarttumaan. Olen myös wakaa wanhan tawaran ystävä, niinpä päätin ottaa myös sekalaisten vanhempien ja käytettyjen tavaroiden myynnin osaksi kauppaani.

Nyt olen ajatellut laajentaa henkisten ja taianomaisten tuotteiden tuomista kauppani valikoimaan ja olen päättänyt myös alkaa valmistaa tuotemerkkini Mamioson alla monenlaisia henkisiä tuotteita. Tarkoituksena on valjastaa tuoteperheen ensimmäiset osat marraskuun aikana. 

Luvassa on ensi alkuun ainakin rituaalikynttilöitä, noitapulloja, tee itse-pakkauksia mystiseen makuun, Mojo-pusseja ja suihkeita. Nämä käyvät hyvin esim. arjen taikuuteen ja tärkeämpiinkin rituaaleihin. Oletpa siis vakaa uskova, harrastelija tai vaikka ihminen joka ei edes ole esim. noituuden, okkultismin, mystiikan ym. kanssa tuttu, niin tuotteeni sopivat sinulle. Näkisin olennaisimpana asiana intuitiivisen tunteen siitä mikä sinua kiinnostaa, mikä vetää puoleensa.

Taianomaisuus ja henkisyys on melko tavallinen asia ihmisten elämässä, miettipä sitä tai ei. Kuka meistä on puhaltanut synttärikakun kynttilät ja toivonut, koputtanut puuta kun on sanottu ääneen jotain minkä ei haluaisi toteutuvan, pohtinut uniaan, lukenut päivän horoskoopin, rukoillut, pohtinut deja vu-tunnetta, kokenut yhteenkuuluvuuden tunnetta, saanut puhelun siltä jota juuri ajatteli ym.ym. Ihan perusjuttuja. Ja sitten on tietysti ihmisiä joita henkisyys ja taianomaisuus koskettaa ihan tietoisella aikeen tasolla, jolloin näitä asioita toteutetaan ehkä erityisenä osana elämää, ehkä uskontona, ehkä elämäntapana.

Tärkeintä lienee, että olet onnellinen elämässäsi ja koet todella voivasi olla oma itsesi ja tulla sellaisena myös hyväksytyksi. Siispä toivon suvaitsevaisuutta ja armeliaisuuttakin ihmisten välille. Itse en koe, että on vain yksi totuus tai että minun totuuteni on kaikille sama. Kun ei tarvisi väitellä, riidellä, sotia siitä kuka oikein on oikeassa, voisi aikaa jäädä jännempiinkin juttuihin. Ja rauha ja hyvä tahto ihmisten välillä - utopiaako? Haluaisin kuitenkin siihen uskoa.

Tässä pieni päänavaus minun suunnaltani. Päätin aloittaa tämän blogin, jotta voin kirjoittaa kaikesta mikä milloinkin on sen arvoista. ja tietysti puffaan tuotteitani :) 

Rentouttavaa talven alkua kaikille!

Merry part and merry meet again!

Parhain terveisin Camilla / Mamioso

Kommentoi kirjoitusta.