Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mamioson taianomainen

Merry meet!

Perjantai 22.10.2021 - Kirj. Camilla Valkama


Hei hyvät ihmiset! Merry meet!

Merry meet, tuo wiccalainen tervehdys on sopinut hienosti myös omaan sananparteeni vaikka en wiccalaisuutta sellaisenaan edustakaan. Merry meet ystävät - tutustutaan!

Oma taustani taianomaisten ja mystisten asioiden parissa juontaa juurensa aina 80-luvulle kun olen ihan ensimmäiseksi löytänyt astrologian. Se oli rakkautta ensi lukemalta! Tuon jälkeen olen yli kolmenkymmenen vuoden ajan sivistänyt itseäni kaikella parapsykologiasta okkultismiin, noituudesta numerologiaan. 

Katsoisin olevani hyvin avarakatseinen ihminen, joka toteuttaa omaa itseään ja omia kiinnostuksen aiheitaan vapaasti ja suo saman myös muille. Erilaisuus ja monimuotoisuus on mielestäni suuri rikkaus, kaikenmoista tarvitaan. En välitä lokeroinneista, minun ei ole tarpeellista myöskään itseäni mihinkään tiettyyn kategoriaan survoa. Toivoisin että ihmiset löytäisivät vapauden olla omia itsejään, ainoastaan toisten vahingoittaminen on mielestäni ei-toivottua käytöstä. Koen myöskin että kaikenlainen positiivinen ja rakentava antaa niin paljon enemmän kuin negatiivinen ja tuhoava.

Olen muutaman vuoden ajan pyörittänyt kauppaani Iloa ja Yllätyksiä. Aluksi minulla oli myös kivijalkakauppa Kemissä, mutta päätin tämän vuoden puolella keskittää kaupan toiminan kokonaan verkkoon, mitä nyt kaupan varasto on sellainen jolta voi tilatessaan myös ostoksia hakea.

Perusajatukseni Iloa ja Yllätyksiä-kauppaa perustaessani on ollut tarjota ihmisille henkisiä ja taianomaisia tuotteita, sekä kaikenlaista muutakin mikä nyt on milloinkin sattunut haaviini tarttumaan. Olen myös wakaa wanhan tawaran ystävä, niinpä päätin ottaa myös sekalaisten vanhempien ja käytettyjen tavaroiden myynnin osaksi kauppaani.

Nyt olen ajatellut laajentaa henkisten ja taianomaisten tuotteiden tuomista kauppani valikoimaan ja olen päättänyt myös alkaa valmistaa tuotemerkkini Mamioson alla monenlaisia henkisiä tuotteita. Tarkoituksena on valjastaa tuoteperheen ensimmäiset osat marraskuun aikana. 

Luvassa on ensi alkuun ainakin rituaalikynttilöitä, noitapulloja, tee itse-pakkauksia mystiseen makuun, Mojo-pusseja ja suihkeita. Nämä käyvät hyvin esim. arjen taikuuteen ja tärkeämpiinkin rituaaleihin. Oletpa siis vakaa uskova, harrastelija tai vaikka ihminen joka ei edes ole esim. noituuden, okkultismin, mystiikan ym. kanssa tuttu, niin tuotteeni sopivat sinulle. Näkisin olennaisimpana asiana intuitiivisen tunteen siitä mikä sinua kiinnostaa, mikä vetää puoleensa.

Taianomaisuus ja henkisyys on melko tavallinen asia ihmisten elämässä, miettipä sitä tai ei. Kuka meistä on puhaltanut synttärikakun kynttilät ja toivonut, koputtanut puuta kun on sanottu ääneen jotain minkä ei haluaisi toteutuvan, pohtinut uniaan, lukenut päivän horoskoopin, rukoillut, pohtinut deja vu-tunnetta, kokenut yhteenkuuluvuuden tunnetta, saanut puhelun siltä jota juuri ajatteli ym.ym. Ihan perusjuttuja. Ja sitten on tietysti ihmisiä joita henkisyys ja taianomaisuus koskettaa ihan tietoisella aikeen tasolla, jolloin näitä asioita toteutetaan ehkä erityisenä osana elämää, ehkä uskontona, ehkä elämäntapana.

Tärkeintä lienee, että olet onnellinen elämässäsi ja koet todella voivasi olla oma itsesi ja tulla sellaisena myös hyväksytyksi. Siispä toivon suvaitsevaisuutta ja armeliaisuuttakin ihmisten välille. Itse en koe, että on vain yksi totuus tai että minun totuuteni on kaikille sama. Kun ei tarvisi väitellä, riidellä, sotia siitä kuka oikein on oikeassa, voisi aikaa jäädä jännempiinkin juttuihin. Ja rauha ja hyvä tahto ihmisten välillä - utopiaako? Haluaisin kuitenkin siihen uskoa.

Tässä pieni päänavaus minun suunnaltani. Päätin aloittaa tämän blogin, jotta voin kirjoittaa kaikesta mikä milloinkin on sen arvoista. ja tietysti puffaan tuotteitani :) 

Rentouttavaa talven alkua kaikille!

Merry part and merry meet again!

Parhain terveisin Camilla / Mamioso


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini