Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mamioson taianomainen

Laventeli

Keskiviikko 17.11.2021 - Kirj. Camilla Valkama


Merry meet!

Hei vaan ihmiset! Mamioson taianomaisesta tuotesarjasta on juuri ilmestynyt ihana laventelisuihke Harmonia. Tuonpa inspiroimana päätin kirjoittaa hieman laventelista, tuosta iki-ihanasta kasvista. Itselläni se kuuluu suosikkikasveihini monesta syystä: se on kaunis, ihanan tuoksuinen, monikäyttöinen ja taianomainen. 

Keittiönoidat tietävät, että laventelia kannattaa kasvattaa itse, jotta sitä on aina saatavilla. Voihan tuo olla hieman ranttu viihtymään sisällä, varsinkin jos huoneilma on kuivaa, mutta jos onnistut laventelia kasvattamaan niin mahtavaa, sinulla on oikea aarre käsissäsi!

Laventelihan käy mausteeksi vaikka mihin leivonnaisiin, makeisiin ja ruokiin. Laventelitee on erinomaisen makuista ja sitä suositellaan rauhoittumiseen tai ennen nukkumista. Lisäksi laventeli passaa esim. pesuaineisiin, saippuoihin, kuivatettuna pusseihin mitkä voi laittaa vaatekomeroon/laatikoon, kylpyvesiin, öljynä hierottuna kolottaviin lihaksiin, päänsärkyyn, haavoihin, jne.jne. Senkun huiskit sitä minne mieli tekee.

Ja kun ollaan mamioson taianomaisessa blogissa on ehdottomasti käsiteltävä laventelin taianomaisia ominaisuuksia! Iloa ja Yllätyksiä-verkkokaupassa tarjolla oleva laventelisuihke Harmonia on todellinen monityökalu: tällä suihkeella teet vaikka mitä; rauhoitat tilan jossa olet, harmonisoit taianomaisia välineitäsi, luot sänkysi ympärille rauhoittavan, levollisen tuoksun, stressaantuneena helpotat oloasi ja työsi äärellä luot rauhaa. 

Tuo tilan rauhoittaminen ja taianomaisten välineiden harmonisoiminen on hyvin suotavaa kun taikahommien kanssa puuhastelee. Nimittäin levoton, rauhaton mieli ei ainakaan auta sinua saamaan aikeitasi paremmin liikkeelle. Oletko joskus miettinyt kun ei taika pure sitten millään? Kyse voi olla liian hajanaisesta energiasta, jolloin ei vaan pysty keskittymään tarpeeksi, tai on liian hätäinen. Laventeli on erinomainen harmonisoija ja tuo ihanan levollisuuden ja kauneuden mukanaan.

Ja onpa laventelissa vielä hieman romantiikkaakin avittavia ominaisuuksia. Haluatko vietellä jonkun? Ruusu ei ole ainoa vaihtoehto, muista myös laventeli! Ja kun ripustat laventelinipun etuovesi ulkopuolelle pysyvät pahat henget loitolla, uskotaan.

Laventeli on todellinen luonnon ihme :)

Merry part and Merry meet again!

Taianomaisin terveisin Camilla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini