Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mamioso jakaa vuosikymmenten aikana omaksumaansa tietoa luomansa taianomaisen tuoteperheen avulla kaikkien kiinnostuneiden saataville.

Mamioson ajatuksia...

Olen kovin avarakatseinen ihminen ja unohtanut laatikot pois kyydistä - jos tiedätte mitä tarkoitan :) Eli en näe ihmisten lokeroinnilla sen suurempaa tarvetta.

Tämä pohjustus tahtoo sanoa, että taianomainen elämä on kaikkien mahdollisuus.

Oletpa siis vakaa uskova, harrastelija tai vaikka ihminen joka ei edes ole esim. noituuden, okkultismin, mystiikan ym. kanssa tuttu, niin tuotteeni sopivat sinulle. Näkisin olennaisimpana intuitiivisen tunteen siitä mikä sinua kiinnostaa, mikä vetää puoleensa.

Jos et halua; taianomaisen elämän ei tarvitse olla salatiedettä tai tarkkoja rajoja omaavaa. Jos haluat; taianomainen elämä voi olla täynnä rituaaleja, kalenterinkiertoa, merkkejä, salaisuuksia...tai mitä vaan!

Tai jos haluat; taianomainen elämä voi olla satunnainen kynttilän sytyttäminen, hienon korukiven kädessä pitäminen, toiveiden sanominen ääneen, meditaatioita, korteista lukemista, päivän horoskoopin tarkastamista, aromaattisia suihkeita, ynnä muuta ynnä muuta...

Itse olen sitä porukkaa joka uskoo vapauteen valita oma tiensä ja suoda muille myös sama.

Tuoteperhe täydentyy ajan kuluessa uusilla mielenkiintoisilla tuotteilla ja löydät ne Iloa ja Yllätyksiä-verkkokaupasta.

Blessed be!