Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mamioson Astrologinen tulkintaKiinnostaako astrologia, entä astrologinen tulkinta omasta persoonasta ja elämästä?

Mamioson astrologinen tulkinta on keskimäärin 18-25 sivua pitkä ja siinä käydään läpi oleellisia asioita merkeistä, planeetoista, huoneista ja aspekteista syntymäkarttaa tulkiten.

Astrologinen tulkinta on varsin kelvollinen itsetuntemuksen väline ja kannustin, toisaalta se ei kaihda vaikeitakaan aiheita ja se voi auttaa sinua tarvittavien muutosten tekemisessä. 

Astrologista tulkintaa varten tarvitaan tulkittavan etunimi, syntymäaika, syntymäkellonaika ja syntymäpaikka (eli sairaalan tai muun fyysisen syntymäpaikan paikkakunta), lisäksi osoite minne tulkinta lähetetään. Tulkintoja tehdään vain täysi-ikäisille. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä ei käytetä muuhun tai välitetä eteenpäin.

Kun tilaat tulkinnan laita tarvittavat tiedot lisätietoja-kenttään. Jos tilaat tulkinnan lahjaksi ja haluat että se postitetaan meiltä lahjan saajalle suoraan, kerro myös se lisätietoja kentässä.

Tulkinnan tekemiseen menee jonkin verran aikaa, muista kiireistä riippuen muutamasta päivästä viikkoon, joten varaudu siihen, että joudut hieman odottamaan. Kun tulkinta lähetetään saat siitä ilmoituksen ja seurantatunnuksen.

Tulkitsemisiin!

Loppunut

Tuote: WHOYOUARE

Hinta:50.00 €