Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ratkaisukeskeinen valmennus

16.02.2021

Arvoisat kemiläiset ja lähiseutujen asukkaat!

Olen Camilla Valkama, monialainen yrittäjä ja ammattilainen. Minulla on työtaustaa mm. mielenterveystyössä. Tarjoan Kemin Karjalahdella sijaitsevassa vastaanottotilassa ratkaisukeskeistä valmennusta yksilöille, pareille, perheille yms. Myöhemmin myös valmennusta yritysmaailman tarpeisiin.

Tällä hetkellä minulla on työn alla valmennusopiskelut, joihin kuuluviin valmennusharjoituksiin voisi vielä alkuvuoden ja kevään aikana löytyä tilaa muutamille harjoitusasiakkaille.

Mikäli koet, että haluaisit tehdä elämästäsi jollain lailla toimivampaa ja/tai kaipaat tukea asioiden käsittelyyn siten, että suunta on eteenpäin, ota rohkeasti yhteyttä ja sommitellaan valmennusta sinun tarpeisiisi. Tarjoamani palvelu on täysin luottamuksellista ja etenee asiakkaan aiheilla ja tahdilla. Harjoitusvalmennus on maksutonta.

Minut tavoitat AutoKoPa Ky:n tiloista Valajankatu 2 94600 Kemi, jos en itse ole paikalla, minulle voi jättää yhteydenottopyynnön. Tiedustella voi myöskin sähköpostitse ratkaisukeskeinenvalmennus@autokopa.fi

Ystävällisin valmennusterveisin Camilla

16.02.2021Ratkaisukeskeinen valmennus
22.07.2020Ostetaan/otetaan vastaan käytettyä ja/tai vanhaa tavaraa