Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mamioson taianomainen

Näin teet 31.10. suojausloitsun

Tiistai 26.10.2021 - Kirj. Camilla Valkama


Merry meet!

Samhain / Halloween / Kekri lähestyy ja sehän on erittäin oivallinen aika kaikenmaailman mystisiin puuhiin :)

En voi varmaan tarpeeksi korostaa, että henkisyys on jokaisen oma henkilökohtainen asia ja tapa toimia ja ei ole syytä pelätä että et osaa olla/tehdä oikein, tai että pitäisi vähintään olla kolmannen asteen vihkiytynyt noita jotta voisi viettää taianomaista elämää. Myöskään ei tarvitse olla mitenkään erityisen henkinen ihminen voidakseen iloitella taianomaisten juttujen parissa. Taianomainen elämä on kaikkien mahdollisuus ja elämän sulostuttaja ja tee kuten oikeaksi tunnet!

Tässä neuvoksi ja opiksi nimenomaan 31.10. tehtävä suojausloitsu itsellesi ja läheisillesi. Voit tehdä sen yksin tai yhdessä läheistesi kanssa.

Voit olla takkatulen ääressä tai sytytä punainen kynttilä, ota lisäksi mukaan sypressin, seetripuun tai männyn neulasia tai hieman kuivattua salviaa tai rosmariinia.

Istu/istukaa takan/kynttilän ääreen ja sano/sanokaa ääneen: "Tämä on se aika vuodesta kun vanhat tulet kuolevat ja uudet sytytetään jotta elämä voi uudistua".

Ripottele/ripotelkaa kukin vuorollanne hieman neulasia tai yrttejä liekkeihin ja sanokaa: "Ei ole katumusta vanhan kuolemisesta, koska tulee uusi aika ja loistaa kirkkaasti".

Nimeä/nimetkää kukin ääneen jokin suru tai katumus menneestä vuodesta ja sen jälkeen sammuttakaa tuli. Sitten sytyttäkää tuli uudelleen ja sanokaa: " Vanhasta tulee uutta, kuolemasta syntymää ja rappeutumisesta kasvua".

Ripotelkaa loput neulaset/yrtit tuleen ja sanokaa: "Kun vuosi vaihtuu ei ole kaipuuta vanhoihin voittoihin ja niinpä nimeämme tulevaisuuden toiveemme".

Tämän jälkeen sano/sanokaa äänen jotain mitä haluatte tulevan vuoden aikana saavuttaa.

Tämän jälkeen tuli saa palaa itsekseen loppuun. Toki kynttilän voi myös sammuttaa jos sen ei ole mahdollista antaa itsekseen palaa loppuun.

Kas näin, helppo ja mukava rituaali jolla saat luotua erityisen, taianomaisen hetken itsellesi (ja läheisillesi) sekä onhan myös niin, että kun todella miettii mistä tahtoo päästää irti ja mitä tahtoo saavuttaa, niin sitä todennäköisemmin voi onnistua aikeissaan ja toiveissaan.

Merry part and merry meet again!

Taianomaisin terveisin Camilla


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini