Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tästä löydät hyödyllistä tietoa tilauksen tekemiseen liittyvistä asioista:

Tilausvahvistus : kun teet tilauksen, saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Seuraavana arkipäivänä lähetämme sinulle sähköpostitse viestin jossa kerromme tilauksesi toimituskulut (mitkä perustuvat lähetyksen kokoon ja painoon) sekä muut tilaukseesi oleellisesti kuuluvat asiat.

Maksutavat : meillä voit maksaa tilauksesi tilisiirtona (lasku 7 pvä) -> maksutiedot lähetämme sähköpostitse, voit maksaa Postissa postiennakolla tai jos noudat tilauksesi myymälästämme maksu onnistuu paikan päällä. Matkahuollon tilauksissa ennakkomaksu.

Toimitustavat : postitse, matkahuollon kautta tai voit noutaa ostoksesi myymälästä.

Toimitusmaksut : tulevat painon mukaan Postin ja Matkahuollon voimassa olevien hinnastojen mukaan sisältäen pakkausmateriaalit ja käsittelykulut. Yli 200 € tilauksissa toimituskulut ovat 0 €.

Postituspäivä : jos valitset tilisiirron (lasku 7 pvä), postitamme tilauksesi kun näemme maksusi tilillämme. Jos valitset postiennakon pyrimme postittamaan tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lähetystunnus : ilmoitamme sinulle lähetystunnuksen kun paketti on viety lähtöpaikkaansa. Kirjeissä ei ole automaattisesti lähetystunnusta, mutta jos haluat että se varustetaan seurantakoodilla hinnoittelu tapahtuu kulloinkin voimassa olevan Postin hinnaston mukaan.

Nouto myymälästä : -> jos valitsit tämän ilmoitamme sinulle tilausvahvistuksen jälkeen seuraavana arkipäivänä milloin tilauksesi on noudettavissa myymälästämme.

Tuote lahjapakettiin / lahjan toimittaminen vaihtoehtoiseen osoitteeseen : jos haluat että tilaamasi tuote / tuotteet kääritään valmiiksi lahjapakettiin se onnistuu veloituksetta. Mukaan on myös mahdollista ostaa kortti jonka kirjoitamme valmiiksi. Tämä on käytännöllinen tapa lähettää muistaminen suoraan meiltä haluamaasi osoitteeseen; valitset vain tilauslomakkeessa vaihtoehtoisen toimitusosoitteen ja kerrot lisätietoja-kentässä mitkä tilauksen tuotteet lähetetään lahjaksi, ja jos ostat kortin mukaan kerrot minkä tekstin haluat korttiin kirjoitettavan. Toimituskulut lisätään tilauksen hintaan.

Lahjakortit : voit ostaa myymälästä tai verkkokaupasta. Jos haluat maksaa verkkokaupan ostoksesi lahjakortilla tee tilaus normaalisti ja kirjoita lisätietokenttään tiedoksi, että maksat lahjakortilla ja muista lisätä lahjakorttisi yksilöllinen koodi. Lahjakorttia voi käyttää toimituskuluihin mikäli summa riittää, muuten toimituskulut peritään erikseen.

Pakkauksista : uskomme kierrätykseen, joten käytämme pakkausmateriaaleja uudelleen. Lahjapaketoinnit tulevat luonnollisesti uusiin käärepapereihin.

Tilauksen peruutus : jos muutat mielesi tilauksen suhteen ja emme ole ehtineet lähettää sitä, voit peruuttaa tilauksesi kokonaan/osan tuotteista lähettämällä meille sähköpostiviestin koskien asiaa. Katso tarkemmat ohjeet ylävalikon Verkkokaupan sopimusehdot-kohdasta.

Tuotteiden vaihto/palautus : sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tilaamiasi tuotteita 14 pvän ajan tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja hyvässä kunnossa. Mikäli haluat tehdä vaihdon/palautuksen ota yhteyttä asian tiimoilta sähköpostitse ja palaamme asiaan. Vaihdon postikulut maksamme me, palautuksen postikulut on palauttajan huolehdittava. Ethän lähetä vaihtoa/palautusta ennen kuin olemme sopineet asiasta.

Reklamaatiot : mikäli haluat reklamoida tilaamastasi tuotteesta lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan. Sähköpostiviestin mukaan liitetyt kuvat reklamoitavasta tuotteesta edesauttavat asiaa.

Vastuu Postin ja Matkahuollon kuljetuksista : luonnollisestikaan emme voi ottaa vastuuta kolmannen osapuolen tekemisistä. Mutta jos tilauksesi saapuu vaurioituneena tai sitä ei tule ollenkaan, ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja palaamme asiaan. Selvitämme parhaamme mukaan ongelmatilanteet.

Asiakkaiden tiedot : asiakkaiden tietoja käytetään vain kulloisenkin tilauksen käsittelyyn. Emme tallenna asiakkaidemme tietoja pysyväissäilytykseen. Meillä ei ole postituslistoja tms. emmekä luovuta asiakkaidemme tietoja kolmansille osapuolille markkinointi tms. tarkoituksissa. Toimimme aina asiakkaidemme yksityisyyttä kunnioittaen. Olemme myös tietoisia 20.5.2018 voimaan astuneesta tietoturva-asetuksesta ja toimimme myös mukaisesti.

Verkkokaupan sopimusehdot : ylävalikon Verkkokaupan sopimusehdot-kohdasta löydät lisää arvokasta tietoa tilaamiseen liittyen.

Tilaaminen ulkomaille : toistaiseksi teemme toimituksia vain kotimaahan.

Muistathan : jos jokin asia askarruttaa voit aina ottaa yhteyttä ja kysyä. Vastaamme parhaamme mukaan.

Toivotamme iloa päivääsi !